Bli med og støtt hallprosjektet - Vi lanserer Folkeveggen!

Postet av Birkenes IL - Fotball den 11. Mai 2023

Endelig bygges hallen i Birkenesparken, til glede for store og små! 

Hallen vil ikke bare komme idrettslaget og deres medlemmer til gode, men den vil også være et stort tilskudd og løft for bygda.


Dugnadsånden lever!

Helt siden 2016 har en prosjektgruppe i fotballgruppa jobba for å bygge hall som skal løse utfordringene med å ha nok areal for treninger og kamper for 320 aktive spillerne og 70 trenere og lagledere i klubben. I tillegg til å være kunstgresshall, blir det også lagt friidrettsdekke på en sprintbane på langsiden og tilløp til lengde med hoppegrop på den ene kortsiden inni hallen. 

I prosjektet har vi allerede passert drøye 1500 dugnadstimer og noen hundre dugnadstimer står for tur før prosjektet ferdigstilles til høsten. All denne dugnaden som til nå lagt ned har en estimert verdi på ca 2,0 millioner kroner. Uten den innsatsen ville det ikke blitt hall i Birkenesparken. Det er helt rått!


Bli med og støtt hallprosjektet - Vi lanserer Folkeveggen!

Vi etablerer Folkeveggen, en sponsorvegg hvor både privatpersoner og bedrifter kan være med å bidra, hvor inntektene uavkortet går til hallprosjektet.

Folkeveggens bidrag skal gå til å få inn enda mer aktivitetsutstyr for store og små inne i hallen, asfaltering av utvendig parkeringsplass og pynting av uteareal med planter og belysning. 

Veggen vil danne et puslespill med navn og logoer. Her kan privatpersoner kjøpe en puslespillbrikke med navnet sitt på og bedrifter kan kjøpe en puslespillbrikke med logoen sin på (dersom bedriften ikke har logo, får man bedriftsnavnet trykt på brikka). Puslespillbrikkene gjenspeiler samhold og at når vi er mange som bidrar litt hver, faller alle brikkene på plass. I dette tilfelle et stort hallprosjekt i Birkenesparken.  

Folkeveggen vil bli plassert like ved inngangen til hallen. Veggen vil få en flott utforming, med belysning slik at bidraget blir godt synlig for besøkende i Birkenesparken. 

Veggen vil bestå i minimum 5 år, sannsynligvis lengre.  


Bestilling og priser

Privatperson: 

Pris pr brikke: Valgfritt beløp, men minimum kr 1.000.
Størrelse på brikke: 40x23 cm
Inkludert i prisen: En puslespillbrikke med ditt eget navn eller et annet valgfritt navn dersom du feks vil gi en brikke i gave, ferdig montert på Folkeveggen.  

Klikk her for å legge inn din bestilling:  https://forms.office.com/e/39XLEQqiTp


Bedrift:

Pris pr brikke: Valgfritt beløp, men minimum kr 5.000.
Størrelse på brikke: 66x39 cm
Faktura: Ønsket sponsorbeløp blir fakturert, slik at sponsorbeløp kan avskrives i regnskapet. 
Inkludert i prisen: En puslespillbrikke med din logo, ferdig montert på Folkeveggen. Dersom firmaet ditt ikke har egen logo, får du firmanavnet trykt på brikka.

Klikk her for å legge inn din bestilling:  https://forms.office.com/e/WiUBswWpN9


Folkeveggen (illustrasjon)

Omtrent slik ser vi for oss at Folkeveggen vår blir seende ut. Håper du har lyst til å bidra til prosjektet vårt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.