Agderkarusellen løp 7 - Birkenesparken

Postet av Birkenes IL den 3. Mai 2022

Nå nærmer det seg vårt Agderkarusell løp nr. 7. Det skal avholdes onsdag den 18.5 med start mellom 17.00 og 18.30.

Lars Jøran er i full gang med å forberede løypene. De ser ut til å være av meget god kvalitet. Heldigvis er det meget lite vann i elva, og vi håper at det ikke endrer seg for mye i løpet av 15 dager.

Jeg er løpsleder og har satt i gang organiseringen av løpet. Løpet er nå åpent for påmelding i Eventor . Jeg anbefaler alle til å lese innbydelsen, selv om den er standard for Agderkarusellen.

De fleste arrangører har i år utelatt Kiosk og Småtroll, men det gjør ikke vi, her blir det full pakke.

Jeg håper flest mulig av dere stiller opp, og deltar. Det er jo ikke noe trening på tirsdagen og derfor håper jeg dere kan være klar til onsdagen. Det er veldig fint hvis dere forhåndspåmelder dere, det letter jobben med karttrykking og E-timing. Dag Ivar sitter nå snart klar og gleder seg!

Selve kartet er under stadig påvirkning av nybygging og andre tiltak, men vi har kontroll på det meste. Det er kommet inn tre nye stein, som kan brukes som postdetaljer. En stor takk til Knut Arne Rugsland for den jobben. Det ble utrolig flott!

Det er alltid behov for noe hjelp:

1) En person til å stå på start (v/Sarons garasje) og se til at alt går greit. Alt skal være på plass. Fortrinnsvis en som ikke skal løpe, men det er selvfølgelig lov å dele på det.

2) En person som kan være reserve til kiosk, hvis behov. Alt skal være på plass, tror jeg.....

Jeg håper også dere kan motivere så mange som mulig til å komme, det hadde vært gøy om vi kunne nå 35 deltagere fra Birkene IL.  

Da ønsker jeg dere hjertelig velkommen, uansett om dere bare tar turen, og bare ta kontakt med meg hvis det er noe dere lurer på.

Mvh

Svein RoarKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.