Teamshop er åpen!

Postet av Birkenes Idrettslag den 28. Mar 2022

Vår nettbutikk er nå åpnet, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Profiltøyet er likt for ski, skiskyting, sykkel og orientering, med unntak for selve konkurransedraktene som er tilpasset hver gren.


Derfor kan alle som er medlem i Birkenes IL kjøpe dette tøyet igjennom "hvilken som helst" Teamshop som er åpnet for gruppene. Unntatt konkurransetøyet, hvor kun gruppenes medlemmer kan benytte seg av tilbudet. 

Nettbutikken stenger 17.04.2022 med forventet levering i uke 21.

Her kommer litt informasjon om fremgangsmåte:

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Det kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter at team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken som er satt opp for klubben: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001391 

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: BirkenesIL2022

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se Trimtex sin informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


Mvh

Svein Roar

O-gruppa


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.