Tusen takk - dere gjør meg stolt!

Postet av Birkenes IL den 11. Jul 2016


Gratulerer alle sammen!

Tusen takk - dere gjør meg stolt! Det får være oppsummeringen etter årets Sørlandsgalopp. Vi i Birkenes har gjennomført vår oppgave på en prikkfrifri måte. Som formell "startsjef" ( det er jo bare en tittel) så er det det ingen tvil om at dere som har gjennomført starten har gjort det til karakteren "særdeles".

Tilbakemeldingen fra Galoppledelsen har vært veldig god. Dere har taklet de utfordringer som kom, ca. 150 stk ut i en fellesstart, kan ta pusten fra noen og enhver.

Vi har hatt over 1400 unike deltagere på årets arrangement, og et gjennomsnitt på over 1000 deltagere hver dag.

Sånn på sparket så kan jeg nevne at juryen kun har behandlet 2 klager. I tillegg har det vært fremført en klage fra en som mente at terrenget var for lettløpt og at vinnertiden var for raskt. Da har vi i hovedkomiteen konkludert med at det er mange som har hatt en fin og hyggelig opplevelse i skogen.

Det koster litt å arrangere slike løp, og jeg har ikke oversikt over alle som har deltatt på starten. Derfor er det farlig å nevne noen, den harde kjernen trekker lasset på en utmerket måte og løser oppgaven utmerket, men spesielt vil jeg også få takke dere som jeg "ikke kjenner" som kom og hjalp til underveis.

Jeg håper flere fikk seg en fin tur i skogen også. Formannen fikk i hvert fall gjort det, både lenge og vel!

Vi kan være stolte av å ha en slik fin gjeng i O-gruppa. Det er veldig lett for meg å kunne ta ansvar for funksjoner som jeg vet vil bli løst på en utmerket måte. Det forgår mye skjult dag/kveld/nattarbeid som ikke kommer frem i noe "regnskap". Jeg håper vi har klart det på en slik måte at vi føler at belastningen er såpass fordelt at vi orker å fortsette vårt arbeid for å fremme o-sporten.

Nå gjenstår det litt ryddig og tilbakelevering av utstyr. Hvis noen har noen fakturaer som SG skal ha så send dem til meg for attestering så snart som mulig. Noe regnskap kan vi ikke forvente før utpå høsten, men etter vår budsjetter så blir det et hyggelig resultat totalt sett.

Jeg ønsker dere alle og enhver god ferie og vel blåst!


Mvh

Svein RoarKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.