Noen datoer før jul!

Postet av Birkenes IL den 1. Okt 2019


Hei alle sammen!

Nå har til og med formannen forstått at det er høstferie, det tok sin tid.....

Vi er nå vel igjennom med treningsløpene for 2019 - tusen takk til alle som arrangerte og til alle som deltok. De endelige tallene for treningsløpene vil komme på et senere tidspunkt.

Her kommer noen aktuelle datoer som er viktig å merke seg:

23.10 KM -Natt

Løpskart er "Hoveodden" på Tromøya. Lettløpt og raskt og passer for alle som har lyst til å prøve seg om natten. Det er også lov til å løpe to og to i en del klasser.

https://eventor.orientering.no/Events/Show/9156 


27.10 Svalandsgubben

O-gruppa er ansvarlig for kiosken og vi kommer nærmere tilbake med mer informasjon i nærmeste fremtid. Formannen har spist seg igjennom menyen!


1-2.11 Årsavslutning O-gruppa

Vi starter på kvelden med litt O-løp tilpasset dag/natt kl 18.00. Så blir det samling inne, med diverse aktiviteter og bespisning. For de som vil overnatte, så gjør vi det. På lørdag formiddag så avslutter vi med frokost og noen O-aktiviteter ca. kl. 1200.

Alle er hjertelig velkomne til årsavslutningen om du har løpt mye,lite eller bare har lyst til å være med, i fjor ble det så hyggelig at nesten ingen gikk før midnatt......


17.11 Graneløpet - 

Et spennende og litt annerledes langløp. Innbydelsen ligger klar  i Eventor. https://eventor.orientering.no/Events/Show/12066 


Ellers er det bare å følge med på facebook og web for mer informasjon.

Mvh

Svein Roar


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.