Etter - årsmøtet i O-gruppa

Postet av Birkenes IL den 29. Jan 2019

Kjære O-venner!

Dette bildet er fra fra årsmøtet i 2018, men det summerer også opp årsmøtet i 2019 på en grei måte. 

Valget ble raskt unnagjort:

Leder: Svein Roar Jonsmyr

Styremedlem/kasserer: Bjørn Stormoen

Styremedlem: Lars Jøran Sundsdal

Styremedlem: Guttorm Nyhus (representerer treningsrådet)

Styremedlem: Trygve Løland (representerer Kultur-O)

I treningsrådet tok Steinar Ånesland gjenvalg, så sammensetningen av treningsrådet ble det samme som i fjor, da ingen andre var på valg.


Medlemmer i treningsrådet er:

Guttrom Nyhus

Espen Birkens

Mette Javenes Flaa

Steinar Ånesland

Kultur-O blir nær sagt som vanlig drevet av Trygve Løland og Ivar Skåre, sammen med gode støttespillere i klubben.

Den eneste endringer er at Harald Birkenes trer inn i valgkomiteen, sammen med Tor Anders Hauge. Mari Reiersen Jensen går ut og vi takker henne for innsatsen hun har gjort i mange år.

Alle kontaktinformasjon finner dere på våre nettsider: http://orientering.birkenes-il.no/home/index.rails?pid=15746

Som nyvalgt leder er jeg takknemlig og ydmyk for den tilliten som dere viser meg, år etter år. Jeg tar det også som et godt tegn at de fleste fortsetter i styret og råd, og at uansett om man går ut av styre og stell ikke slutter med å gjøre sine bidrag for Birkenes IL og O-sporten.

Som jeg uttrykte på årsmøtet, så er jeg glad gode tilbakemeldinger på noen av mine tanker og ideer, samt at jeg får tilsvarende motbør når jeg er ute på ville " veier veier og strever med å finne hjem". 

Veien videre blir nå å få startet en prosess på å gjøre O-gruppa mer synlig i "bygda". Som jeg nevnte i siste styremøte, så ønsker jeg at vi skal bruke litt tid på å finne ut hvordan vi skal gjøre det.  Hvordan skal vi få gjort flere oppmerksomme på det vi driver med? Hvem er disse rare menneskene som løper inn i skogen og blir borte en tid, før de tyter ut igjen sølete, glade og fornøyde? Er det naboen min? Er det noe jeg kan drive med? 

Her er det mange spørsmål, noen svar vet vi, noen svar tror vi at vi vet og andre må finne ut av. Litt etter litt blir vel et stikkord. Det er godt mulig styret vi inkludere alle våre medlemmer også i sterkere i prosessen. Så vi blir veldig glad for tilbakemeldinger og forslag om forbedringer eller endringer.

Markedsføring blir det aldri bli nok av, så jeg oppfordrer nå alle til å bruke facebokk siden vår til å legge ut "nyheter". Alt fra treninger til "depresjon over at skogen forsvinner", eller snøpulsing med høye kneløft i 14 minus grader. 

Da er vi klar for en ny sesong!

For styret

Svein Roar 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.