Trening og løpsinformasjon

Postet av Birkenes IL den 17. Apr 2017


Hei!

Treningsløp

I morgen tirsdag 18. april starter o-gruppa med treningsløp. Da blir det treningsløp hver tirsdag fremover. I morgen er treningen ved Teinefossbrua. Det blir merket fra Strøget. Start er fra kl 17.30. Nybegynnere og andre i alle aldre er velkommen. Ta med kompass og brikke dersom du har.

O-løp 22. og 23. april

Førstkommende helg (22. og 23. april) arrangerer OK Sør o-løp ved Klepp leirskole. Det er løp begge dager, men man kan velge å delta kun en av dagene. Vi satser på at ekstra mange fra Birkenes deltar på lørdagens løp. Her er det løyper for alle nivåer og det er lagt opp slik at voksne kan følge nybegynnere rundt løypa. Første start er kl 14.00 og vi satser på felles avreise fra tomta kl 12.45 for de som ønsker. Påmeldingsfristen er allerede til onsdag. Jeg kan hjelpe med påmelding eller dere kan gjøre det på eventor. Dere som trenger brikke og eventuelt kompass kan ta kontakt med meg.

Arrangementer 5. og 6. mai

Fredag 5. mail fra klokka 18.00 vil o-gruppa ha en samling en plass på Birkeland for nybegynnere, ungdom, voksne, foreldre og søsken. Det blir trening/aktiviteter, sosialt samvær og informasjon om kommende o-sesong. Det blir også servert Pizza. Vi håper mange har anledning til å komme denne ettermiddagen. Hold av dagen så kommer det mer informasjon om sted og program senere.

Lørdag 6. mai arrangerer Birkenes il o-løp ved skiskytterarenaen. Start fra klokken 14.00. Vi håper mange har anledning til å delta også denne dagen. Det er klasser og løyper som passer for alle.

Innbydelse til løpene kommende helg og 6. mai finnes på eventor. Her kan man også melde seg på løpene. Gå til www.birkenes-il.no

Velg grupper, orientering, eventor og finn arrangementene. Her kan dere også se andre arrangementer som dere kan delta på.

Mvh

Espen

tlf: 91 78 36 52


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.