Agderkarusellen løp nr.2

Postet av Birkenes IL den 7. Apr 2021

Hei alle sammen!

Birkenes O-gruppe står oppført som arrangør av Agderkarusellen løp nr. 2 til onsdag den 14.nde april.

P.g.a Covid situasjonen så er det lagt sterke begrensninger på aktivitet for voksne, men vi kan arrangere løp for alle under 20 år.

Vi har da valgt å legge til rette for disse løperne og gjennomfører arrangementet som normalt.

Vi har, basert på den erfaringen som Oddersjaa gjorde i løp 1.valgt å ta vekk N-løype men anbefaler da at de som ønsket å delta i N-løypa i stedet melder seg på i C-løypa. Ved spørsmål om dette, ta kontakt med Svein Roar for mer informasjon.

For voksne løpere så legger vi kartene ut for nedlasting på nettsiden i løpet av kvelden den 14.nde, så dere ta de som egentrening. Løypene vil ligge ute fram t.o.m. søndag 18. april.

Hvis det er noen som ikke får til å melde seg på i eventor, ta kontakt med Bjørn, Svein Roar eller Espen så ordner vi det.