Takk - er beskrivende nok!

Postet av Birkenes IL den 30. Okt 2017

I år som i fjor så , ble årets dugnad i "gubbekiosken" gjennomført til 20 i stil.

Jeg vil på vegne av styret få takke alle sammen for at vi fikk det til i år som i fjor. Tusen takk til alle for den jobben som ble gjort. Dette er en prosess som gjentar seg år for år, men likevel så er det som å starte på nytt hvert år.

Vi har en innkjøps/bemannings/leveringsoversikt som vi tar frem hver høst. Det flotte er at vi stadig skifter ut og legger til nye navn. Alle ledd er like viktige. I år kan gi si at vi:

- solgte ut alle kaker

- solgte ut alle vafler

- fikk minimalt med returvarer

- prøvde ut et "litt sunnere alternativ"

- hadde mange og nok flinke folk med oss underveis i kiosken på dagen

- hadde O-gruppe løpere i løypa som deltagere

- O-gruppe medlemmer i speakertjeneste og på matstasjoner

Vi er en sterk gruppe!

Vi har fått mange fine og hyggelig tilbakemeldinger. De ta vi med oss videre slik at vi kan fininnstille enda et knepp til neste år.

"Et litt sunnere alternativ" var nytt i år. Vi valgte å gjøre det litt "internt" slik at vi kan høste erfaringer med det. Nå vet vi antall som kan forventes solgt, timer det tar å produsere og inntjeningen på det. Her er BAMAs refusjonsordning til idrettslag gull verdt. derfor var ikke risikoen så stor ( kun arbeidsmengden).

Jeg kan med sikkerhet si at det skal videreføres.

Allergier mm, er en utfordring. I år hadde vi en laktose og gluten fri kake. Den forsvant veldig fort, så er har vi noen å tenke på til neste år.

Økonomi, vi har ikke helt oversikt over bruttosalget siden det var både kontanter, VIPPS og bankterminal. Så de tallene må vi få komme tilbake til. Det er sikkert rimelig klart til fredagens sesongavslutning.

Så igjen TAKK, og vi ses til "fredda" på Grasham Kulturbarnehage!

Mvh

Svein RoarKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.