Treningsavgift - Våren 2020

Postet av Birkenes IL - Fotball den 20. Mar 2020

Selv om det er spesielle tider så tillater vi oss å minne om treningsavgiften som forfalt til betaling den 18. mars 2020

Du kan betale fakturaen som er sendt ut på mail, eller du kan enkelt logge inn på din profil på «Min Idrett» og betale med kort eller vipps: https://minidrett.nif.no/

 Vi har mottatt noen spørsmål om hvorfor det må betales treningsavgift når det ikke er noe aktivitet å gå til. Til det ønsker jeg å si at klubben har de samme utgiftene på spillerlisenser, spillerforsikring (nå også utvidet til å gjelde egentrening i "Koronatiden"), vedlikehold av baner og anlegg, utstyr, konkurransetøy, lagspåmeldinger til seriespill, m.m. I tillegg står vi i fare for å miste inntekt på flere arrangementer. Kick-Off er allerede avlyst og Fotballskolen i juni står i fare for å bli avlyst hvis den ikke lar seg flytte. Hva som skjer med det årlige delemarkedet og 3v3-turneringen er for tidlig å si, men blir denne Koronaperioden langvarig står også disse arrangementene i fare for å måtte avlyses. Treningsavgiften er derfor vår aller viktigste inntektskilde og viktigere enn noen gang for å kunne tilby et godt og fullverdig fotballtilbud til våre medlemmer når aktiviteten starter opp igjen.

Ta kontakt om noe er uklart, på mail birkenesil.fotball@gmail.com


0 Kommentar

Birkenesparken - Stengt for all aktivitet

Postet av Birkenes IL - Fotball den 20. Mar 2020

Hei alle spillere, trenere, lagledere og foresatte.

Vi har den siste tiden registrert at det i perioder er små og større grupper som trener på anlegget i Birkenesparken. Vi ser oss derfor nødt til å minne om at Birkenesparken er stengt for aktivitet i disse Koronatider og ber deg/dine vise hensyn og fortsatt være med på dugnaden for å hindre smitte. Dersom dette ikke overholdes ser vi oss nødt til at målene låses fast mot hverandre for å hindre bruk. 

Det er en spesiell situasjon vi alle står i. Derfor må vi ta ekstra hensyn slik at vi fortest kan komme tilbake i hverdagen med full aktivitet i parken.  

Ta vare på hverandre i mellomtida og ikke nøl med å ta kontakt med oss i fotballstyret hvis dere noe lurer på noe.

Med hilsen

Kjetil Aamlid

Leder Birkenes IL Fotball.


0 Kommentar

Scoringsbørsen - Årets fotballdugnad!

Postet av Birkenes IL - Fotball den 6. Mar 2020

I ukene fremover skal medlemmer av Fotballgruppa selge "Scoringsbørsen". Nytt av året er kaffeavtale i Birkenesparken og mulighet for å vinne flotte gavekort.

Ta godt imot våre unge fotballspillere om de kommer på besøk. På forhånd takk til alle dere som støtter klubben!


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline