Årsmøte Birkenes IL, Hovedlaget

Årsmøte Birkenes IL, Hovedlaget

Mandag 31. mai 2021 kl. 1800

Idrettshuset 1.etg

(kan bli flyttet til Kulturarenaen, Valstrand skole)

Eventuelle saker kan meldes inn på e-post

Innen 14 dager før årsmøtet.

Skriftelig påmelding (pga koronarestriksjoner)

sendes på e-post senest dagen før årsmøtet.

(Saksdokumenter sendes ved påmelding)

Velkommen!

e-post: eieland@outlook.com

Årsmøtet utsatt inntil videre

Postet av Birkenes IL den 24. Feb 2021

Pga coronasituasjonen er årsmøtet utsatt inntil videre. Vil bli annonsert på nytt når dato er satt.

Kristian Svaland fikk kommunens Kulturpris

Postet av Birkenes IL den 25. Okt 2020

Dette er pris han virkelig fortjener for hans arbeid innen skiskyting, Svalandsgubben etc.
Vi i Birkenes IL gratulerer så mye med prisen

Dagfinn 80 år

Postet av Birkenes IL den 19. Mai 2020

I dag fyller Dagfinn 80 år. Han har i en årrekke hatt diverse verv innen for Birkenes IL. Han har de siste tiårene holdt Birkenesparken i strøken stand som vaktmester,banemester etc. Vi hadde aldri vært der vi er i dag uten han, det er helt sikkert. Han har mottatt alle priser vi har, så han har i dag fått plakett på steinen ved klubbhuset. Gratulerer så mye med dagen fra alle oss i Birkenes IL.

La de nye robotgressklipperne jobbe og være i fred!

Postet av Birkenes IL den 4. Mai 2020

Birkenes IL har nettopp gått til innkjøp av to robotgressklippere som skal klippe på gressbanen i Birkenesparken. Disse er meget dyre og allerede nå må laget koste reparasjon på en av de. Dessverre er det allerede observert at barn ikke lar disse være i fred og innbiller seg at disse kan brukes som leketøy! Noen har prøvd å spille ball på de og noen har sittet på robotene mens voksne har vært til stede! Birkenesparken er åpen for alle, og Birkenes IL legger ned utrolig mye dugnadsarbeid og penger for at dette kan være en idrettspark som er til glede for mange!
LA OSS ALLE HJELPE TIL OG PASSE PÅ ROBOTENE I BIRKENESPARKEN!