Årets ritt

Postet av Birkenes IL - Sykkel den 29. Apr 2019

Lørdag 11. Mai er det klart for Å i Heiane med start kl 12,00. Dette er et litt teknisk terreng ritt som går i og rundt i Birkenes. Her er distansen ca 45 km for alle som ønsker å delta. Her blir en litt kjent på nye stier og andre veier enn sykler til vanlig. Her bør en ha brede dekk.


Søndag 2. Juni er det klart for Kvarttetten som består av fire og fire som sykler sammen rundt Birkenes runden motsatt vei, med start fra kl 10,00 i Parken. Her bør en være 4 som er nogenlunde like godt trent.


Søndag 16. Juni er det klart for Birkenes Runden for 45. gang. Med første start fra kl 08,30 som er trimmerene som bruker godt tid og sykler uten tidtaking, og her er det god plass til mange. Turrytterene starter i puljer fra kl 10,00. Løypa er som følger med start i parken og nordover til Hynnekleiv, til venstre og til Mykland hvor det er matstajon for den som trenger det. Videre til Vegusdal og til venstre ned til Senumstad og til høyre og inn til mål i Birkenes Parken. Her blir det premiutdeling etter at alle er kommet i mål, hvor vi blant annet lodder ut en sykkel blant deltakerene, og også andre premier. Det er alltid flott vær under Runden og alle er velkomne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.