Fotballbanene åpnes for begrenset aktivitet

Postet av Birkenes IL - Fotball den 2. Apr 2020

Hei alle fotballvenner!

I samråd med Birkenes IL Hovedlaget retter vi oss etter klargjøringen i Helsedirektoratets og Norges Idrettsforbunds pressemelding ang idrettsaktivitet som kom ut tidligere i dag. Det betyr at fotballbanene åpnes for begrenset aktivitet, men med følgende regler:

1. Det er kun tillatt med egentrening eller aktivitet på egne initiativ. Organisert trening er fortsatt ikke tillatt.
  2. Det kan utøves idrettsaktivitet i mindre grupper for inntil fem personer som holder en avstand på minimum 2 meter, og det skal ikke forekomme fysisk nærhet mellom deltakerne.

Det er svært viktig for klubben av smittevernreglene overholdes. Det vil være vanskelig å følge opp om reglene overholdes, så dette vedtaket baseres utelukkende på tillit til brukerne av anlegget vårt. Klubben har en løpende vurdering av situasjonen og dersom reglene ikke overholdes vil vi på nytt vurdere å stenge banene og sette inn ytterligere tiltak.

Fotballungdom og voksne regner vi med klarer å overholde dette selv, men hvis barn samles oppfordres voksne om å være til stede og påse at smittevernreglene overholdes.

Ber dere alle ta dette på alvor slik at vi unngår at noen få ødelegger for alle.

Ha ei fin hjemmepåske med mulighet for egentrening i det flotte anlegget vårt!

Kjetil Aamlid, Leder Birkenes IL Fotball