Resultatliste, Å i Heiane 2017

Postet av Birkenes IL - Sykkel den 13. Mai 2017

Terrengsykkelrittet Å i Heiane, Norgescup terreng maraton, Mastercup, samt tur-ritt, ble gjennomført i kaldt mai-vær. Heldigvis holdt de fleste regndråpene seg borte under selve rittet.

Etter endel regn i dagene før rittet ble nok løypa litt bløtere enn man skulle ønske. Likevel virker det som om rytterne var meget godt fornøyd.

Vinneren i Kvinner Elite ble Hildegunn Gjertrud Hovdenak fra Nesset CK. Tiden hennes ble 2.21.04 i den 45 kilometer lange løypa. Bak henne kom Kristin Aamodt fra Sagene IF og Silje Stensrud fra Ullevål SK.

Blant mennene ble pallen heldekt av Hard Rocx. Vinneren ble Ole Hem fra Ringeriksåsen SK, rett foran Fredrik Haraldseth fra Bærum OCK. Tidene deres ble 2.32.03 og 04. Litt bak dem kom Vidar Mehl fra Raufoss og Gjøvik SK.

I mastercup ble det litt tull da den ene kvinnesyklisten syklet fulgte elite/master menn på deres 60 kilometer løype. På den tiden ledet hun ganske klart på de andre damene. Tror dette var Siri Solvik Fiksdal fra Sandnes (fikk ikke registrert navnet skikkelig). Håper hun likevel var fornøyd med dagen og den ekstra runden.
Beste dame i mastercup ble derfor Brit Brustveit fra samem klubb, Sandnes SK, på tiden 3.09.45 (45 km).
Blant herrene var det arrangørklubbens egen Olav N. Birkeland som gikk av med seieren. Tiden hans ble 3.03.43 (60 km).

Tur-rittet på 45 km ble vunnet av Trond Aarstad fra Tvedestrand OCK på tiden 2.16.08.