Treningsavgift - Våren 2020

Postet av Birkenes IL - Fotball den 20. Mar 2020

Selv om det er spesielle tider så tillater vi oss å minne om treningsavgiften som forfalt til betaling den 18. mars 2020

Du kan betale fakturaen som er sendt ut på mail, eller du kan enkelt logge inn på din profil på «Min Idrett» og betale med kort eller vipps: https://minidrett.nif.no/

Vi har mottatt noen spørsmål om hvorfor det må betales treningsavgift når det ikke er noe aktivitet å gå til. Til det ønsker jeg å si at klubben har de samme utgiftene på spillerlisenser, spillerforsikring (nå også utvidet til å gjelde egentrening i "Koronatiden"), vedlikehold av baner og anlegg, utstyr, konkurransetøy, lagspåmeldinger til seriespill, m.m. I tillegg står vi i fare for å miste inntekt på flere arrangementer. Kick-Off er allerede avlyst og Fotballskolen i juni står i fare for å bli avlyst hvis den ikke lar seg flytte. Hva som skjer med det årlige delemarkedet og 3v3-turneringen er for tidlig å si, men blir denne Koronaperioden langvarig står også disse arrangementene i fare for å måtte avlyses. Treningsavgiften er derfor vår aller viktigste inntektskilde og viktigere enn noen gang for å kunne tilby et godt og fullverdig fotballtilbud til våre medlemmer når aktiviteten starter opp igjen.

Ta kontakt om noe er uklart, på mail birkenesil.fotball@gmail.com