Birkenes IL - Orientering

SM Langdistanse - informasjon

Postet av Birkenes IL - Orientering den 16. Aug 2019

Hei alle sammen!

Jeg vil bare minne dere på at det neste helg er SM langdistanse.

Løpet starter lørdag kl.14.00 på Mollestad (Monene). Vi venter fint vær og topp deltagelse.

Trygve og Bjørn har jobbet i hele sommer og gjort en fantastisk jobb med å få gode løyper på plass. Nå skal det være klart og vi gleder oss til å ta i bruk det nye kartet, Vestre Mollestad.

Samlingsplass blir inne på Monen, her har vi fått lånt en boligeiendom som står tom til samlingsplass. Parkering vil skje umiddelbart i nærheten på et jorde som er slått.

Steinar Aas har tatt ansvaret for registrering på den ordinære starten i samarbeid med Trygve.

Siri Bjorvand leder parkeringen

Dag Ivar og Paul har ansvar for påmelding/resultatservice

Svein Roar (løpsleder) rigger ordinær- og N start, resultatservice, mål, toalett og kosktelt. Så alt skal være på plass fredag kveld/lørdag.

Vi trenger noe mer hjelp!!!

1 person til å registrere løpere som går ut fra N-starten ( 300 m fra samlingsplass). De har fri start, så det vil ta ca. 1 time. Det er en uhyre viktig jobb, så du må være skrivekyndig og se godt ( hukke av ved navnet).

1 person til kiosksalg

Kan noe lage:

12 l vaffelrøre, eventuelt 2 *6 - oppskrift kan fås av Svein Roar

3 skuffekaker ( gjerne 1 glutenfri )

Resten av innkjøpene vil jeg sørge for.

Send PM på face eller epost: sveinroar.jonsmyr@gmail.com

Treningsløp 3.9 Monen

Jeg er bortreist på jobb den 2-4.9 så det hadde vært fint hvis noen kunne ta dette for meg. Dessverre ser det ikke ut til at jeg kan bytte med noen av de neste løpene heller.

Svein Roar

SM-lang, påmelding er nå åpnet!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 23. Jul 2019

Påmeldingen er nå åpnet!

Første deltager har nå ventet lenge på dette unike øyeblikket!

Det er siste SM langdistanse etter nåværende mal. Fra neste år, 2020, vil kretsene AAOK og VAOK være slått sammen og vi vil få et litt annerledes oppsett på løpene.

Birkenes O-gruppe kan ønske velkommen til et nytt kart " Vestre Mollestad, i et terreng som hovedsakelig består av åpen furuskog med en del myrer, men også mye skrålier i et krevende og storkupert sørlandsterreng.

Løypeleggere er: Trygve Løland og Bjørn Stormoen

Sjekk mer informasjon i innbydelsen i eventor

Birkenes O-gruppe

Årets høydepunkt - klubbmesterksap

Postet av Birkenes IL - Orientering den 16. Jun 2019

Skoa er pussa og klare!

Tirsdag 18.juni blir det klubbmersterskap i orientering. Samlingsplass er på lekeplassen i Rennehaven

Start er mellom 17.30 -18.30. Det blir tre løyper, lang, mellom og nybegynnerløype.

Etter løpet blir det grilling.

Løypelegger er Sigurd Svaland Aas

Det kan bli litt vanskelig med parkering, så bruk parkeringsplass ved "gamle Valstrand skole"

Håper det er mange som prøver seg på klubbmeterskapet denne kvelden

Steinar Aas

Turkart Birkeland

Postet av Birkenes IL - Orientering den 9. Jun 2019

Nå er det endelig her "Turkartet Birkeland" kommet, det dekker et stort område rundt Birkeland. Produktet er blitt fantastisk bra.

Det er oppdatert med nye turstier og navn, navn som du kanskje aldri har hørt om før. Noen som kan gi flere spennende turmål, og fine diskusjoner.

Kjøp det på Best bensinstasjon, på servicetorget i kommunen, av Trygve Løland ( trylolan@broadpark.no) eller Bjørn Stormoen (bstormoe@online.no)

Vi har også igjen noen eksemplarer av "Tur&padlekart Ogge", samt det gamle turkart "Oggevatn". Det gamle turkart "Oggevatn" dekker også det utsatte terrenget på Bjelkeberg. Et turmål som er fint å få gjennomført før det muligens blir fult av overdimensjonerte propeller.

Prisene på kartene er:

Turkart Birkeland kr. 150.-

Tur&padelkart Ogge kr. 120.-

Gml.turkart Oggevatn pris etter avtale med Trygve/Bjørn

Pakker settes sammen til en fordelaktig pris, hos Trygve/Bjørn.

I Lillesand har Svein Roar (sveinroar.jonsmyr@gmail.com) tilgjengelig Turkart Birkeland og Tur&padlekart Ogge

Vi tar også VIPPS:

"Kjøp og betal" Birkenes Orientering eller kode: 127018

Svein Roar

Løp i nærmeste fremtid!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 30. Apr 2019

Treningsløp

I morgen (tirsdag) er det treningsløp ved vanntårnet i Nordåsen. Start fra kl 17.30. Se plan for treningsløp framover på o-gruppas hjemmeside http://orientering.birkenes-il.no/storage/Preview?id=4f688891-d8af-4e65-8cf9-d94dda387b79

Sørløpene lørdag 4. og søndag 5. mai

Vi satser på å bli en ganske stor gjeng som reiser på o-løp disse dagene.

Lørdag 4. mai

KM mellomdistanse

Sted: Solslette i Tveit, merket fra Rv 41

Første start kl 14.00

Påmeldingsfrist torsdag 2. mai

Felles avreise fra tomta kl 12.45

Søndag 5. mai

KM sprint

Sted: Kjevik, merket fra Rv 41

Første start kl 12.00

Påmeldingsfrist torsdag 2. mai

Felles avreise fra tomta kl 10.45

trenger dere hjelp til påmelding eller annet kontakt meg

Håper mange har lyst og anledning til å delta en eller to av disse dagene. Påmelding på eventor  https://eventor.orientering.no/Events

Trenger dere hjelp til påmelding eller annet kontakt er det bare å ta kontakt.

MvhEspen Birkenes, tlf 91783652