O-gruppa - klubbkveld 4.3 kl. 18.30 på idrettshuset

Postet av Birkenes IL - Orientering den 20. Feb 2020

Hei,

Orienteringsgruppa inviterer til klubbkveld den 4.3 kl. 18.30 på idrettshuset.

Vi tar sikte på å gi alle våre medlemmer informasjon om starten på sesongen og de aktiviteter som O-gruppa ønsker å tilby sine medlemmer.

Vi ønsker velkommen til alle som har lyst til å se hva vi driver med, eller om du erfaren O-løper har noen venner som du vil ta med !

Det er ordinær intervalltrening frem til kl. 18.30 - og innendørsprogrammet vil starte umiddelbart etter det.'

Programmet vil bestå av :

- enkel bevertning

- informasjon om NJD og aktiviteter i løpet av vår og sommeren

- kanskje litt morsomheter/konkurranser

- en god o-prat med nye og gamle medlemmer

Vi har mange flotte planer klare - kom for å få innblikk i dem!

Svein Roar/Styret

Årsmøte i O-gruppa

Postet av Birkenes IL - Orientering den 17. Jan 2020

Hei,

Orienteringsgruppa inviterer til årsmøte den 30.1.20 kl. 19.00 på Idrettshuset (pokalrommet)

Vanlige årsmøtesaker behandles.

Hvis det er noen innspill eller saker som styret skal behandle så må de rettes skriftlig til sveinroar.jonsmyr@gmail.com innen 23.1.2020.

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen.

Det blir enkel bevertning.

Jeg har lastet opp alle årsmøtepapirer her:

Virker ikke linken linken så ligger dokumentene under "aktiv O-gruppe"/årsmøter/2020

Styret har utarbeidet en liste over planer/aktiviteter for O-gruppa 2020. De vil vi gå igjennom etter at formalitetene er gjennomført.

For styret

God jul & Godt nyttår!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 22. Des 2019

God jul & Godt nyttår!

Året nærmer seg slutten og vi går inn i en fin høytid. En høytid for ettertanke og refleksjon. På vegne av O-gruppa sitt styre så ønsker jeg alle en fin høytid. Ta vare på hverandre og trekk pusten og tell til ti eller mer!.

2dre juledag er det O-løp på Presteheia - påmeldingsfrist nå i dag, men det er aldri forsent.

Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12466

28.12 er det O-løp på Hisøya, så her er det ny mulighet:

Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12469

Så kommer januar brått på:

Mandag 13.1 kl. 18.00 har O-gruppa styremøte - har dere noen saker til årsmøtet så hadde det vært fint å få på forhånd.

Torsdag 30.1 kl. 19.00 har O-gruppa årsmøte

God jul og godt nyttår!

Med hilsen

Vintertrening - fra nå!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 19. Nov 2019

Hei,

For de som ønsker det legger vi i tiden framover opp til to fellestreninger i uken.

Tirsdager kl 18.30-20.30

Det er som vanlig trening hver tirsdag fra Valstrand. Vanlig opplegg er da som følger:

18.30: Løping utendørs, ta med hodelykt.

19.30: Styrketrening inne i gymsalen

20.00-20.30 Innebandy

Onsdager kl 18.30-ca 19.30

Intervalltrening. Oppmøte ved idrettshuset (Birkenesparken) kl 18.30. Treningen er på onsdager fordi det er denne dagen som passer best for våre ungdommer. Treningen legges opp til våre 12-16 åringer, men er åpen for alle.

Velkommen på trening med o-gruppa.

Espen Birkenes

Tusen takk - igjen!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 28. Okt 2019

Igjen så leverte vi til terningkast 6 !

Takk til alle dere som bidro med kaker/kanelsnurrer og vaffelrøre. I tillegg en strålende klapp til alle som solgte varer og bidro med vaffelsteking. Vi tømte alt av kaker/kanelsnurrer og all vaffelrøre ble utsolgt, ikke en smule igjen!

Vi økte fra 24l (2018) til 35l med lapskaus - borte vekk!

Litt tregere med pølsesalget i år, og nyheten med havregrøt ønsker vi å forbedre til neste år.

Økonomisk oversikt har vi ikke enda, for Vipps og bankterminal må sjekkes først, men jeg er sikker på at vi kom godt ut av det hele.

Alt var ryddet og vasket til kl. 16, strålende jobb av alle sammen!