Sesongavslutning - rekruttsamling 3

Postet av Birkenes IL den 5. Nov 2017

O-gruppa hadde en fin årsavslutning den 3.11. Sammen med årsavslutningen la vi inn en siste rekruttsamling for i år. 

Programmet for kvelden var i god ånd satt sammen av styret og startet med en "karthusk" konkurranse. Her deltok alle med liv og lyst. Formannen var egenrådig dommer og dømte i "hytt og pine". Dette ble meget godt mottatt og var fin trening for alle. Kartene var kjente "Holta" i Lillesand og " Birkenesparken"

Så gikk vi ut for å utfordre mørket på "Tveide" med et uhøytidelig nattløp. Det var mørkt nok for de fleste. De mest erfarne og eldste tok av gårde, helt til de måtte sette bremsen på. For her hadde løypeleggeren fjernet alle veier på kartet.

Tett etter så startet alle "Nybegynnere" på sin runde rundt på kjente veier. Her fikk alle barn og voksne seg en fin tur ut med lys i mørket.

Nå turen i mørket var over så gikk vi inn og fikk servert en "Pølsegryte" med tilbehør. Det var populært siden nesten alle 14 liter forsvant. 

Så ble oppgaven " Leonardo Da Vincis bro " løst til stor forlystelse for alle. 

Videre så gikk formannen igjennom året som har gått og hva vi kan se frem til i året som kommer. Innkjøp av mobil WC, fantastisk resultat i "Gubbekiosken", enkel premieutdeling, NJD 2 dagers, våre løpsarrangementer 2018 og en eventuell klubbtur. I tillegg ble ideen med en "vinterkarusell" ( navnet skjemmer ingen) lansert.

Så forsvant ungdommen ut med "blink" og "lys" i skogen. Historien forteller at Espen må stå ute alene i 45 min.

Når kvelden så senket seg så avsluttet de som skulle ligge over med en runde med god gammeldags O-bingo- Gammeldags fordi noe av karttegnene var utdaterte. Så gikk vi til ro sånn før midnatt.

Dagen etter ble det servert frokost rundt kl. 8.

Så gikk turen ut. Noen hentet inn nattløpspostene. Så tok Espen alle med seg ut i skogen hvor de fikk diverse oppgaver og trening. 

Så avsluttet vi rundt kl. 12.

Alt i alt så føler vi at det var et vellykket arrangement og vi håper vi kan videreføre dette til neste år.


Mvh

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.