Sommersprint cup 1

Postet av Birkenes IL - Orientering den 28. Jun 2020

Nå nærmer deg seg første løpsdag. Onsdag 1.7 venter vi stort oppmøte og sosial samling blant vår medlemmer. Vi lager sommersprintcupen for at alle dere flotte medlemmer i o-gruppa skal få et tilbud i sommer.

Vi starter mellom 16 og 17.30 og oppmøte er på idrettshuset.

Sprintcupen er en uhøytidelig sprint, hvor det gis fratrekk på løpstiden med15 s pr. år du er eldre enn H 40/D35. Ut fra det så blir det utregnet poeng som videreføres til neste løp du deltar i.

Disse reglene gjelder uansett klubb.

Internt i Birkenes så kan det vanke noen ekstrapoeng dersom du tar med deg en person som ikke har løpt noen o-løp i år. Personen må da fullføre en løype.

Dette blir tett og spennende, ryktene går på at Trygve har tatt ferie ( eller kanskje han endrer seg) og dermed er det helt åpent. Kan H 13 -14 gjengen, Lars, Emil og Sigmund holde unna for Espen ? 

Hvem skal slå Siri i dameklassen?

Disse spørsmålene får du svar på til onsdag.

Jeg ønsker alle velkommen, kanelsnurrene er bakt og det er meldt strålende løpsvær.

Mvh

Svein Roar0 Kommentar

SG 2021

Postet av Birkenes IL - Orientering den 17. Jun 2020Informasjon sendt fra HK SG 2021, alle som er involvert i arbeidet fortsetter frem til 2021.

Flott med denne avklaringen!,

Mvh

Svein Roar

------------------------. 

Sørlandsgaloppen 2021 blir arrangert i Agder

Sørlandsgaloppen har normalt blitt arrangert annethvert år i Agder og Vestfold og Telemark. SG 2020 skulle vært arrangert i Agder og SG 2021 i Vestfold og Telemark. SG 2020 er som kjent avlyst på grunn av begrensninger gitt av norske myndigheter pga Korona viruset.

Når avlysning var et faktum, henvendte hovedkomiteen for SG 2021 seg til oss i Agder, med forslag om at Agder kunne overta arrangementet i 2021. Det var en hyggelig gest som vi i Agder er svært takknemlig for. Vi får da mulighet til å nyttegjøre oss det meste av de forberedelser vi har gjort til årets avlyste arrangement. SG 2021 vil bli arrangert i tidsrommet 1 - 4. juli i løyper og arenaer som var planlagt for SG 2020, dvs i Mandal og Kristiansand. Arrangørklubber er Kristiansand OK, Oddersjaa SSK, Birkenes IL, IL Høvdingen, OK Sør og IL Vindbjart.

SG 2022 blir arrangert 7. - 10. juli i Vestfold og Telemark med Lardal OL, Hedrum OL og Larvik OK som arrangører. Planleggingen er allerede i gang og det loves spennende terreng, gode kart, fokus på ungdommen og at man skal få den gode feriefølelsen.

For framtiden vil Sørlandsgaloppen bli arrangert i Agder i Oddetallsår og i partallsår i Vestfold og Telemark.

Vi ønsker velkommen til Sørlandsgaloppen i 2021.

Følg oss på Facebook og våre nettsider: sorlandsgaloppen.noS


0 Kommentar

Sommeravslutning - klubbmesterskap

Postet av Birkenes IL - Orientering den 11. Jun 2020

Klubbmesterskap 2019

Hei alle sammen!

Til tirsdag den 16.6 så er det sommeravslutning med klubbmesterskap. Løpet går fra Flakkeloner og det er Espen som er løypelegger. Da kan vi vente oss en skarp dyst i skogen. 

Løpet går på kartet Vestre Mollestad i fint og kupert terreng. Dere som kommer kan velge mellom tre løyper, N-løype, B-løype og A-løype. For A og B løype blir det et par hundre meter å gå fra samlingsplass til start. N-løypa starter like ved samlingsplass. Det blir kryssing av Digelva for alle løypene. Derfor kommer alle til å bli blaute på beina.

Steinar vil bake kake og Svein Roar drasser med seg gassgrillen fra Lillesand. Så får vi se hva som komme på den i løpet av kvelden. Kommer du så får du en smak!

Vi håper så mange som mulig kan komme, det er meldt supervær!

Ta gjerne med myggspray!


Mvh

Svein Roar


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline