Årsmøtepapirene er klare!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 22. Feb 2021

Hei alle sammen,

Nå har jeg lastet opp årsmøtepairene. De ligger her:

Selve årsmøtet blir avholdt etter koronaregelverket, så derfor blir det meget enkel servering.

Mvh Svein Roar

Årsmøtet utsettes til 11.2.21

Postet av Birkenes IL - Orientering den 19. Jan 2021

På grunna av at det ikke er mulig å møtes mer enn 10 personer, så utsettes O-gruppas årsmøte til 11.2.21 Kl. 19.00 på idrettshuset (salen nede).

Vi vet at dere ser frem til dette møtet og hadde gledet oss til å møte dere. Så når det blir åpnet for 20 personer eller flere, så vil vi gjennomføre. Hvis denne begrensingen vil vedvare så kommer det ny oppdatering rundt den 8.2 her på hjemmesiden, oppdateringen sendes også med kopi til eposter.

PS. Hovedlagets årsmøte er berammet til 22.3.21

Galoppen 2021 - informasjon

Postet av Birkenes IL - Orientering den 6. Nov 2020

Hei, her kommer en flott artikkel som står på trykk i Fvn i dag 6.11. Da er det bare å snøre skoa på seg....

Årsavslutning - premieutdeling

Postet av Birkenes IL - Orientering den 25. Okt 2020

Hei alle sammen,

Vi går nå straks inn i en mørkere tid.

Derfor er det nå passe med en avslutning for året 2020 i O-gruppa på lørdag 31.10.

Sted: Idrettshuset

Tidspunkt Kl. 15-18

Vi er godt i gang med vintertreningen, så helt slutt er det ikke, og jeg håper å se så mange som mulig.

I år vill det også bli premieutdeling for alle i ungdomsklassene, det gleder vi oss veldig til.

Programmet blir omtrent slik:

a) Året som gikk

b) Året som kommer

c) Pizza, Premier, Prat

og kanskje en konkurranse eller to.

Det blir ikke overnatting i år, p.g.a korona situasjonen og vi kommer til å ta spesielle smittevernhensyn.

• Føler du deg syk, bli hjemme
  • Når du kommer, skal du registres ved inngangen
  • "Bakking" er obligatorisk

Alle som har lyst til å komme å slå av en prat er hjertelig velkomne, også de som bare er litt interessert i det vi driver med.

O-gruppa

Etterlysning - vi trenger litt hjelp!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 6. Aug 2020

Har du en EKT brikke liggende og hvile i skuffen?

Fargen kan være forskjellig fra bildet, men det gjelder IKKE de brikkene vi delte ut til rekrutter. De kan dere beholde hvis dere har lyst. Hvis ikke så tar dem gjerne i retur, for videre utlån til nye rekrutter.

Bakgrunnen er følgende:

Nye brikker koster fra kr. 620.- pr. stk. De har en levetid på 10-15 år. Vi har valgt å bruke utlånsmetoden for å ikke belaste våre medlemmer med den ekstra kostanden.

De fleste av oss som "løper" mest ( ikke fortest) har egen brikke, men styret ønsker at det skal være en frivillig ordning. Det kan være vi kommer til å vurdere depositum på utlånsbrikker, men det vil være avhengig av om vi får inn igjen noen brikker som ligger passivt hjemme i krok og som kan komme til nytte igjen.

Nå har vi tatt i bruk EKT system på nærløpene våre. Det kan også være at vi vil bruke det internt i flere sammenhenger. På den måten kan vi utvikle sporten vår ved å ta i bruk ny(gammel) teknologi.

For at vi skal få en effektiv bruk av det elektroniske systemet, så bør de fleste av de aktive medlemmene våre ha sin egen brikke. Enten privateid eller utlånt av O-gruppa, men vi er avhengig av en viss rotasjon på brikkene.

Så har du en brikke?

Ta den i bruk igjen ved å begynne å delta igjen eller lever den inn til enten Espen, Trygve, Bjørn, Guttorm eller undertegnede.

Så slipper vi suppleringskjøp, fordi det er stor mulighet for det kommer nye EKT systemer i nærmeste fremtid og da står vi foran en større investering.

O-gruppa