Regionsmesterskap Terreng, 2017

Postet av Birkenes IL - Sykkel den 9. Sep 2017

Birkenesrytterne Øyvind Reiten og Olav N. Birkeland stilte opp i Regionsmesterskap Terreng 2017. Rittet ble arrangert av KCK i Jegersberg, med ryttere fra hele regionen (Agder og Rogaland).

Etter heller labre dager, skinte endelig sola over både Grønn Slette (start/mål-området), men også over resultatene. Vinner av Menn Senior, Bent Inge Bakke (Søgne SK) kunne ingen gjøre noe med, men både Øyvind og Olav kom på pallen i sine klasser.

Øyvind (til høyre) vant sin klasse, mens Olav fikk 3. plass. Imponerende av begge, spesielt med tanke på at Olav var ute for et fall i første runde (legg merke til nesetippen), og Øyvind, ifølge ham selv, stilte til start uten noe særlig med trening.
Gratulerer til dere begge to!

Resultatliste, Åpent Klubbmesterskap Tempo

Postet av Birkenes IL - Sykkel den 6. Sep 2017

Siste ritt i sesongen. 10 kilometer tempo i godt sykkelvær: overskyet og omtrent ingen vind. 38 ryttere møtte opp.

Rittet ble vunnet av den tidligere storheten som igjen har fått opp en veldig god sykkelform: Leif Tore Eriksen fra KCK. Tiden hans ble gode 12:53. Bak ham kom Christian Wulff, KCK, (13:15) og Trond-Lauritz Larsen, LCC, (13:42). Beste dame ble Julie Solvang fra Grimstad SK. Også hennes tid meget god tid, nemlig 14:09. Bak henne fulgte Siren Breidalen Wulff, KCK, med 14:53. Blant de yngre syklistene var det KCK rytterne i 13-14-års klassen som imponerte stort: Stian Fredheim på første med tiden 15:20, Hans Petter Emil Fredriksen kun 4 sekunder bak og Vetle Slemdahl 48 sekunder bak der igjen (16:12).

Dagens lengsfarende var Jan Bastian Solberg fra Vigrestad. Han var alene i klassen under 10 år, og eneste som syklet 5 kilometer. Tiden ble 13.23.

Må også takke rytterne for deltakelse i årets siste ritt på Birkeland for i år. Velkommen tilbake til neste år.