Nå nærmer det seg Kvartetten og Birkenes Runden med stormskritt.

Kvartetten Søndag 11. Juni med start fra kl 10,00. Påmelding til Mangnar Flaa eller til Notto (notto.h@online.no) gjerne i god tid før start.....

BR går helgen etter Søndag 18. Juni med første start kl 08,30. og utover formiddagen.
Det er for 43. gang at BR blir arrangert i år, og det blir også i år årspremier og uttrekning på ny sykkel og gavekort fra Intersport ca kl 13,30 i Birkenes Parken. Veien opp til Hynnekleiv er blitt litt utbedret noe og er asfaltert ferdig, men nå holder de på i området mellom Vegusdal og Stemlona, så her er det noen små partier med grus og nye stikrenner under veien. Men vi vurdere det ikke til å være noe problem for arrangementet, men vi følger nøye med fremover. Alle velkomne til en flott tur i indre Birkenes, spesielt til trimere og unge deltakere. Vi benytter EQ timing til påmelding og resultatliste.

Påmelding til Kvartetten via epost eller telefon til Magnar Flaa eller Notto Høiland.

Vær oppmerksom på at Kvartetten går i Birkenesrunden løype på grunn av veiarbeid.

Resultatliste, Å i Heiane 2017

Postet av Birkenes IL - Sykkel den 13. Mai 2017

Terrengsykkelrittet Å i Heiane, Norgescup terreng maraton, Mastercup, samt tur-ritt, ble gjennomført i kaldt mai-vær. Heldigvis holdt de fleste regndråpene seg borte under selve rittet.

Etter endel regn i dagene før rittet ble nok løypa litt bløtere enn man skulle ønske. Likevel virker det som om rytterne var meget godt fornøyd.

Vinneren i Kvinner Elite ble Hildegunn Gjertrud Hovdenak fra Nesset CK. Tiden hennes ble 2.21.04 i den 45 kilometer lange løypa. Bak henne kom Kristin Aamodt fra Sagene IF og Silje Stensrud fra Ullevål SK.

Blant mennene ble pallen heldekt av Hard Rocx. Vinneren ble Ole Hem fra Ringeriksåsen SK, rett foran Fredrik Haraldseth fra Bærum OCK. Tidene deres ble 2.32.03 og 04. Litt bak dem kom Vidar Mehl fra Raufoss og Gjøvik SK.

I mastercup ble det litt tull da den ene kvinnesyklisten syklet fulgte elite/master menn på deres 60 kilometer løype. På den tiden ledet hun ganske klart på de andre damene. Tror dette var Siri Solvik Fiksdal fra Sandnes (fikk ikke registrert navnet skikkelig). Håper hun likevel var fornøyd med dagen og den ekstra runden.
Beste dame i mastercup ble derfor Brit Brustveit fra samem klubb, Sandnes SK, på tiden 3.09.45 (45 km).
Blant herrene var det arrangørklubbens egen Olav N. Birkeland som gikk av med seieren. Tiden hans ble 3.03.43 (60 km).

Tur-rittet på 45 km ble vunnet av Trond Aarstad fra Tvedestrand OCK på tiden 2.16.08.